14.1 C
Medemblik
23 mei 2020 23:02
Medemblik Actueel.

Foto: Robert Gieling

Water & Ontspanning Zomermarkt Medemblik

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag vindt in het Bagijnhof te Medemblik de Water & Ontspanning Zomermarkt plaats, een gezellige braderie met themaplein. Naast diverse kraampjes met een gevarieerd aanbod koopwaar, kunt u op het pleintje voor het voormalige postkantoor kennismaken met de verschillende functies van water.

Naast diverse activiteiten, verzorgen de brandweer en het Nederlands Stoommachinemuseum demonstraties voor jong en oud. De markt is de laatste in een reeks van 6 zomermarkten die in de maanden juli en augustus plaatsvinden. Kom genieten en struinen in de authentieke binnenstad van Medemblik!

De Water & Ontspanning Zomermarkt is een evenement van STEM en is van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar (gratis). Voor meer informatie over de zomermarkten, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten. Ook zijn er nog kramen beschikbaar: 06-26354975.

Reageren via facebook