Medemblik Actueel.

Rommelmarkten in de gemeente Medemblik

Rommelmarkt gezinshuis Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Zeven jongens met een verstandelijke beperking houden zaterdag 9 juni achter het gezinshuis Zwaagdijk aan de Zwaagdijk-Oost 132a een markt om vakantiegeld bijeen te brengen. Het doel is om samen met begeleiders twee weken vakantie op een camping in Frankrijk te vieren. De jongens organiseren de markt voor de achtste keer.

Al ruim twee maanden worden spullen gedoneerd en gesorteerd voor de 25 verschillende marktkramen zoals elektra, gereedschap, boeken, kleding, meubels en speelgoed. Met 45 vrijwilligers en de jongens belooft het een gezellige markt te worden. Iedereen is tussen 9.00 en 14.00 uur van harte welkom. Bezoekers kunnen ook koffie, thee of fris met zelfgebakken appeltaart nuttigen tegen een kleine vergoeding. 

Tot 5 juni kunnen nog spullen aangeboden worden en gebracht bij het gezinshuis in Zwaagdijk. Ook kunnen de spullen opgehaald worden op de vrijdagen. Bel daarvoor even naar Hellen Piel: 06-40817365.

Reageren via facebook