Medemblik Actueel.

Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop in Wervershoof
Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop in Wervershoof
markten

Inschrijving Hobbymarkt Molen de Hoop gestart

WERVERSHOOF – Dit jaar vindt de hobbymarkt rondom Molen de Hoop in Wervershoof plaats op zondag 24 juni. Vanaf heden kunnen kunstenaars en hobbyisten zich inschrijven.

Hobbymarkt

Op deze hobby- en kunstmarkt is de collectie van creatieve mensen uit geheel West-Friesland te bewonderen. We zijn op zoek naar een veelzijdigheid aan deelnemers. Koopwaar, demonstraties en workshops, alles is welkom. Schilderijen, keramiek, glaskunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen enz.

Reserveer een kraam

Wilt u verzekerd zijn van een kraam op deze gezellige markt? Schrijf u nu in bij Astrid Koper via mail d_koper@quicknet.nl. Vermeld daarbij het gewenste aantal meters kraam en uw voor- en achternaam.

U kunt kiezen tussen een kraam van twee meter voor € 10,- en een kraam van vier meter voor € 20,-. Door de sponsoring van lokale ondernemers kunnen we de kosten laag houden. Er is ruimte voor 45-50 personen dus reageer snel op teleurstelling te voorkomen.

Na inschrijving ontvangt u z.s.m. een bevestiging en nadere informatie omtrent de betaling van het standplaatsgeld. 

Kijk voor meer informatie op www.wervershoofsemolen.nl en volg ons op Facebook.

Reageren via facebook