20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 14:45
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Afscheid groep 8 OBS De Vijzel Hauwert

HAUWERT – De Vijzel neemt dit jaar afscheid van 13 leerlingen. Dinsdag 18 juli hebben de kinderen van groep 7 en 8 de musical Alles overboord! De zaal van dorpshuis De Werf zat zowel ’s middags als ’s avonds helemaal vol. De kinderen waren goed voorbereid, hadden de zenuwen voldoende onder controle en speelden echt heel goed! 

Groep 8 werd na afloop toegezongen door de juffen met een laatste groet. De kinderen hadden daarna nog een prachtig cadeau ter herinnering aan hen. Het cadeau sloot aan bij het thema van de musical (zie foto). Deze krijgt zeker een mooi plekje in de school. 

Astrid Steenman
Leerkracht groep 7/8

Foto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverd

Reageren via facebook