13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 00:32
Medemblik Actueel.

Afscheid groep 8 OBS De Klaverwoid Twisk

TWISK – Bij ons heeft groep 8 gisteren, dinsdag 18 juli, afscheid genomen. Ze beginnen de laatste lesdag met het behalen van het rondje brevet. Ze gaan nog 1x alle groepen langs om van die groep een werkje te maken. Even bij de andere leerkrachten langs, natuurlijk voor het werkje maar ook om de leerkrachten nog even te spreken. ’s Middags worden de leerlingen door de hele school uitgezwaaid. Eerst klimmen ze een ladder op en daarna mogen ze door de erehaag van kinderen. Ze worden opgevangen door hun ouders die aan het einde de kinderen staan op te wachten.

’s Avonds hebben de kinderen een diner voorbereid voor alle leerkrachten. Tafels zijn netjes gedekt en er zijn allerlei heerlijke gerechten. Daarna sluiten we samen met de ouders af en worden de kinderen toegezongen door de leerkrachten en krijgen hun afscheidscadeau. En dan is er echt het einde van hun Klaverwoid periode!

Annemarie van der Boor-Meijer
Leerkracht groep 7-8

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?