15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 17:20
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Verrassingstuin Lambertschaag opent weer de poort

LAMBERTSCHAAG – De verrassingstuin van Tensen aan Noordeinde 8 in Lambertschaag is zondag 23 juli open voor publiek. Bezoekers genieten van een rondwandeling door een tuin van ruim 3.500 m² met verschillende facetten.

Bij binnenkomst zien belangstellenden direct een mooi uitzicht over de lager gelegen bloementuin, die omzoomd is door verschillende soorten bomen. Eenmaal de brug over, betreedt men deze tuin. Volg vandaar de uitgezette route en niemand hoeft maar iets te missen van de vele verborgen hoekjes in de tuin. Al lopend over het aangelegde dijkje kunnen de mensen genieten van het mooie panaroma op het Pannepad en het West-Friese landschap. Bezoek de kruidenhoek, het bos en de moestuin.

Hoe divers deze tuin is? Bezoek de tuin van 11.00 tot en met 16.00 uur. Entree 2 euro, inclusief een kopje koffie, thee of een koel sapje.

Het echtpaar verzorgt ook rondleidingen voor groepen. Maak een afspraak via tel. 0229-582382 of 06-12604454.

Reageren via facebook