Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop

WERVERSHOOF – Molen de Hoop biedt aanstaande zondag 25 juni podium aan tientallen kunstenaars en hobbyisten. Deze 11e editie van de markt vindt plaats rondom de molen en op het parkeerterrein van de Moel aan het Zijdwerk. Tussen 12.00 en 17.00 is er volop vertier voor het hele gezin. Vanaf 11.00 uur is de molen en het terras al voor u geopend.

Op deze hobby- en kunstmarkt lis de collectie van creatieve mensen uit geheel West-Friesland te bewonderen. De veelzijdigheid van deelnemers is enorm. Schilderijen, keramiek, glaskunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen enz. U kunt artikelen bekijken en bewonderen en uiteraard een aankoop doen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u zich inschrijven voor workshops.

Serenade en kinderplezier

De markt begint om 12.00 uur en wordt geopend met een serenade door Fanfare St.Caecilia. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Gratis ravotten op het springkussen, cupcakes versieren en geschminkt worden. Voor een kleine bijdrage kun je ook heerlijke poffertjes eten.

Van bier tot molenbrood

Aan de buitenbar bestelt u een heerlijk tapbiertje, fris of wijn en in de Vang is er u koffie, appelgebak, molenkoek, tosti’s én, zeer de moeite waard, proef ook ons Molenbrood! Met zorg bereid door molenaar en bakker Swart en door onze vrijwilligers met lekkernijen belegd.

Muzikaal terras

Op het terras zorgt DJ Antoon Stavenuiter voor gezellige muziek, dus dat wordt swingen. Ook kunt u hier uitrusten en gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom naar deze gezellig Hobby-en kunstmarkt en geniet van een prachtige dag!

Reageren via facebook