6.8 C
Medemblik
26 februari 2021 00:43
Medemblik Actueel.

Rommelmarkten in de gemeente Medemblik

De Waerden zoekt spullen voor jaarlijkse rommelmarkt

ZWAAGDIJK – In De Waerden, een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijk beperking in Zwaagdijk-Oost, wonen zeven jongens. De gezinsouders begeleiden de jongeren op een methodische manier en creëren zoveel mogelijk de sfeer van een gezin waar ieder kind een eigen plek en eigen taken heeft.

De jongens en de leiding organiseren elk jaar een rommelmarkt, zodat de jonge bewoners actief meewerken om hun vakantie naar Frankrijk te financieren. Ze zijn op zoek naar tweedehands spullen voor deze markt, zodat de jongens die kunnen verkopen. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke spullen, kleding, speelgoed of meubels. Alles is van harte welkom.

De artikelen kunnen vanaf 28 maart tot en met 28 mei gebracht worden naar Zwaagdijk 132a in Zwaagdijk-Oost of de Veranda 17 in Hoorn. Niet de mogelijkheid tot brengen? Maak een afspraak met Hellen Piet, tel. 06-40817365, een optie is om op vrijdag spullen op te halen in de regio West-Friesland.

De rommelmarkt vindt 10 juni van 09.00 tot 14.00 uur plaats aan Zwaagdijk 132a. Parkeren en toegang is gratis.

Reageren via facebook