19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:22
Medemblik Actueel.

Popkoor Remix uit Almere wint Korenfestival 2017 Medemblik

MEDEMBLIK – Het Korenfestival Medemblik 2017 is na een spannende wedstrijd uiteindelijk gewonnen door  Popkoor Remix uit Almere. Hierbij feliciteren wij dit koor met de behaalde eerste prijs!

De winnende dirigent is Nicole Verouden van het koor Starlight uit Sint Pancras. De 2e prijs is gegaan naar het koor Starlight uit Sint Pancras. De 3e prijs is gegaan naar het koor Prestige uit Hoorn

Het was voor de jury, bestaande uit Jan Laan, Bert de Jong en Artha van Alkemade, een hele klus om de koren onderscheidend te beoordelen. Er is gelet op hun zangkunsten, uitstraling, podium performance en op de interactie tussen het koor en de dirigent.

Geholpen door het zonnige en warme weer straalden de koren tijdens hun optreden op het podium en ook tijdens de straatoptredens. Bij tijd en wijle stond het publiek mee te deinen en te klappen met de liedjes. Een bewijs dat de muziek in goede aarde is gevallen. In totaal deden er 13 koren mee. De meesten afkomstig uit de regio, maar ook koren uit andere delen van ons land.

Op de Nieuwstraat was er de mogelijkheid om een proefworkshop te volgen van Vocal Center, specialist in technische zangkunsten.

Dankzij de fijne sfeer waren de Nieuwstraat en de Oosterhaven geweldig gevuld met publiek, de terrassen werden druk bezocht, kortom: we kunnen terugkijken op een geweldig Korenfestival!

Foto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nlFoto: Pascal van As / www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook