27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 12:04
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Boekenmarkt bij museum ‘het Huis van Oud’

WOGNUM – op het erf van museum Huis van Oud, Grote Zomerdijk 33 in Wognum wordt zondag 4 juni van 14.00 tot 17.00 uur een gezellige boekenmarkt gehouden. Aangeboden worden onder meer historische en streekgebonden uitgaven. De prijzen zijn zeer schappelijk, de opbrengst is bestemd voor het museum.

Het Huis van Oud is een goed bewaard gebleven boerenwoning uit 1878. Op de stallen erachter is de tentoonstelling Wie skroift die bloift ingericht. Allerlei attributen staan uitgestald die te maken hebben met schrijven, zoals: dagboeken, muziekboeken, werk van regionale schrijvers, een schoolbankje en boekbindersmateriaal. Iedereen kan een versje in een poëziealbum schrijven of een ansicht van het Huis van Oud versturen.

In het kader van dit tentoonstellingsthema wordt een boekenmarkt gehouden.
Het museum is elke zondag en tweede pinksterdag open. Entree 1 euro, koffie en thee 1 euro. Groepen op afspraak (rondleiding en koffie met appelgebak voor 5 euro).

Meer informatie, bel Bets Tool, 0229-573397 of stuur een e-mail naar k.b.tool@outlook.com.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?