Spartanen is twee kampioensteams rijker

WOGNUM – Een overwinning met 1-14 uit tegen de MO11-2 in Schagen volstond om kampioen te worden in de tweede klasse. Wie volgend jaar in dit gezellige kampioensteam wil meevoetballen, kan zich aanmelden bij de ledenadministratie van SV Spartanen – afdeling voetbal: leden_adm_spartanen@ziggo.nl.

Klinkende overwinning

De kampioensmeiden van MO15-1 van Spartanen (Foto aangeleverd)

In de laatste wedstrijd thuis tegen Kleine Sluis MO15-1, mochten de meiden van Spartanen niet dik verliezen. Na een 0-2 achterstand bij rust, ging het Spartanenteam er tegenaan en besliste de wedstrijd in hun voordeel. Een klinkende 4-2 overwinning en dat betekende kampioen in de tweede klasse.

Interesse om te voetballen in dit team? Aanmelden kan bij bovenstaand e-mailadres.

Reageren via facebook