23.3 C
Medemblik
13 augustus 2020 04:49
Medemblik Actueel.

TSV Twisk/VV Opperdoes 8-1 – VV Strandvogels 8-1

OPPERDOES – De kids hadden er zin in en we begonnen met een volle ploeg (alleen Thijs en Remy waren afwezig). Om stipt 9 uur werd er afgetrapt op het veld in Twisk. De kids begonnen met veel enthousiasme aan de wedstrijd, net teveel enthousiasme wellicht.

Een verslag van Bruce Patrick Blanchard

Strandvogels was fel en stonden binnen 2 minuten op een 0-2 voorsprong, hierna scoorde Julian van H de aansluitingstreffer en vanaf toen was het schaap over de dam. De hekken waren los en het was het begin van een prachtig schouwspel.  Strandvogels maakte er 1-3 van.  Julian van H zorgde wederom voor de aansluitingstreffer, 2-3.

Toen kwam Strandvogels weer, het werd 2-4.  Julian G zorgde na prima stoorwerk  dat de bal bij Julian van H kwam en Julian van H schoot Twisk wederom terug in de wedstrijd.  Vlak hierna maakte Strandvogels er 3-5 van.  Julian van H schoot de aftrap direct in het doel, deze werd echter afgekeurd. Strandvogels liep na deze afgekeurde treffer uit tot 3-7.

Vlak hierna kreeg Strandvogels een penalty wegens hands van Julian van H. Brandon maakte zichzelf breed, stond prima op de lijn gepositioneerd en hield de penalty tegen. Hebben we bij TSV/VVO een penaltykiller rondlopen? Na deze gemiste pingel zorgde Daan na goed voorbereidend werk van Lauren voor de 4-7.

Vlak hierna mochten we even allemaal op adem komen, want het ging echt in een heel rap tempo. Terug na de limonade, de keeperswissel en de snelle teambespreking. Lauren zorgde met een paar prachtige reddingen dat de stand op 4-7 bleef staan.  Cherelle, Neeltje en Daan waren goed bezig en dit zorgde ervoor dat Strandvogels niet helemaal in de wedstrijd kwam.

Uiteindelijk wisten ze toch een gaatje te vinden en het werd 4-8.  TSV/VVO bleef goed tikken en Sven was heerlijk aan jagen op de bal, samen met Isis. Alleen zorgde dit voor een beetje ruimte op het middenveld.  Strandvogels benutte de ruimte ontzettend goed en liep binnen no time uit tot een 4-12 voorsprong.

Maar… De wedstrijd was nog niet gedaan. TSV/VVO vond hernieuwde energie, wellicht kwam het door de zon? De kids begonnen opeens te tikken, bij vlagen werd Strandvogels weggetikt.  Julian van H zorgde na goed voorbereidend werk van zowel Sven als Daan voor de 5-12.

De kinderen hadden echt de smaak te pakken, Neeltje speelde een meer dan prima pot en zorgde door goed stoorwerk dat Julian van Hp de 6-12 kon maken.  Lauren plaatste de kers op de taart, na eerst heel goed optredend bij een uitbraak van Strandvogels, zorgde ze met een mooie doeltrap dat Julian van H de 7-12 mocht maken.

Hierna moest iedereen even op adem komen en werd er afgefloten. Wat restte waren de penalty’s. Deze gingen goed gelijk op.

Volgende week wacht ons een uitduel bij Dindua.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?