Medemblik in de ban van water,zeilen en de premiére van de ‘havenmarkt’

MEDEMBLIK – Voor het mooie net even een paar graadjes te warm maar dat mocht de pret voor de velen die de Medemblik kwamen bezoeken niet deren.

Medemblik staat dit weekend weer bovenaan op de evenementen programma. Vandaag was de premiére van de ‘havenmarkt’, een markt die vanaf de Pekelharinghaven tot aan het parkeerterrein bij het kasteel te vinden was, en ook door velen werd gevonden.

De Midden,- en de Oosterhaven stonden in het teken van ‘Medemblik Nautiek’ het jaarlijks terugkerend evenement waarin men kan kennismaken met alles wat met het water en watersport te maken heeft. Zo was daar de KNRM met een grote reddingsschip, maar ook was er voor de jongeren de kans om kenns te maken met de zeilsport.

Maar ook morgen(zondag) staat Medemblik weer bol van de activiteiten. in de binnenstad vind dat het jaarlijkse Truckfestival plaats, waar weer duizenden bezoekers op afkomen.

Onze fotograaf Pascal van As ging gewapend met zijn camera op pad en maakte onderstaande foto’s

Reageren via facebook