30.7 C
Medemblik
13 augustus 2020 16:58
Medemblik Actueel.

Nieuweboer zaalvoetbal

Zaalvoetballers Nieuweboer sluiten seizoen met winst af.

WERVERSHOOF – Na de 2-9 nederlaag in de 1e wedstrijd van de nacompetitie ging Nieuweboer met gemengde gevoelens naar Amsterdam voor de return tegen VSN United.

Vanaf de aftrap werd volop druk op de verdediging gezet en binnen 30 seconden onderschepte Lex Schilperoort de bal en opende de score. In een benauwde hal bleef Nieuweboer vol op de aanval spelen en leidde na 5 minuten met 0-4. VSN herpakte zich en werd feller. Nieuweboer creëerde diverse mogelijkheden, maar kon de score niet uitbreiden.

Halverwege de 1e helft viel Lex Schilperoort geblesseerd uit. In de slotfase kwam VSN terug tot 2-4 nadat bij een overtreding niet werd gefloten en een fraaie aanval na balverlies van Nieuweboer in de aanval. De eerste 10 minuten in de 2e helft een sterker Nieuweboer wat niet tot scoren kwam. Daarna liep Nieuweboer uit naar 2-7. Met nog 5 minuten te spelen werd met een meevoetballende keeper vol de aanval gekozen.

Echter in plaats van de spanning op te voeren met een doelpunt, scoorde VSN. In de slotminuten werd de eindstand van 5-8 bereikt.

Na een goede wedstrijd overheerst dat mening dat een overwinning met minimaal 7 doelpunten mogelijk was.

Het seizoen 2016/2017 is afgesloten. Volgend seizoen met een nagenoeg ongewijzigd team gaat Nieuweboer wederom voetballen voor een promotie naar de Hoofdklasse.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?