FC MEDEMBLIK

FC Medemblik verlengt contract met trainer Stephan Kaaij

MEDEMBLIK – De samenwerking tussen FC Medemblik en trainer Stephan Kaaij zal met een jaar worden verlengd. Alle partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en waren er dan ook snel uit, laat het bestuur van FC Medemblik in een persbericht weten.

Samen hebben ze de wens uitgesproken dat beiden er naar streven om dit jaar bij de bovenste drie te eindigen. Promotie naar de derde klasse (rechtstreeks of via nacompetitie) blijft het streven.

Stephan Kaaij kwam begin dit seizoen over van het Hoornse HSV Sport waar hij na drie seizoenen toe was aan een nieuwe uitdaging. Kaaij liet toen weten dat hij FC Medemblik de uitgesproken ploeg vond om deze uitdaging aan te gaan en vooral de promotie naar de derde klasse wil gaan bewerkstelligen.

[signoff]

 

Reageren via facebook