Strandvogels voetbalt komend seizoen tegen oude bekenden

ONDERDIJK – Terwijl het WK nog bezig is, heeft de KNVB al weer de indelingen voor de nieuwe competitie bekend gemaakt. Net als vorig seizoen, is Strandvogels 1 komend seizoen actief in de 4e klasse C. Daarin ontmoet het diverse clubs die het vorig jaar ook tegenkwam; Always Forward, Kwiek ’78, HSV Sport 1889, De Valken, RKEDO en Woudia.

Uit de 3e klasse daalden Dynamo en St. George af. Andere nieuwe gezichten zijn de Heerhugowaarde ploegen KSV en WMC, Apollo ’68 uit Hensbroek en hun aartsrivaal Victoria O. uit Obdam. Grote afwezige is FC Medemblik dat (voorlopig) werd ingedeeld in de 4e klasse A. Net als vorig seizoen daarom dus weer 13 ploegen waardoor er ieder weekend een team verplicht rust zal hebben.

Voor het eerst komt Strandvogels komend seizoen in competitieverband ook uit met een standaardteam op de zaterdag, Strandvogels 2 Zat. Zij zijn ingedeeld in de reserve 4e klasse 01 en ontmoeten bekende en wat minder bekende tegenstanders; Dindua 2, Jong Holland 3, Wieringermeer 2, RKAV Volendam 6, ZOB 4, Zwaluwen ’30 2, BOL 3, FC Medemblik 2, Zeemacht 2, Spirit ’30 2 en De Rijp 2

De competitie 2018-2019 begint op zondag 23 september.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.