Rosanne Groot (9) schreef een verhaal over Het zwembad in Midwoud

MIDWOUD – De zwemlessen, de bootcamp zijn begonnen in Het Zwembad aan de Tripkouw in Midwoud. Iedereen kan weer banen zwemmen.

Koningsspelen

Tijdens de Koningsspelen is door de kinderen van bassischool De Koet gebruik gemaakt van het Zwembad-terrein, maar het was toen te koud om te zwemmen. Kinderen kunnen zaterdag 20 mei van 19.00 tot 20.00 uur, bij mooi weer, discozwemmen.

Rosanne Groot (9) schreef een verhaal over Het zwembad.

Het zwembad bij ons in Midwoud is een buitenbad. Het is er altijd heel gezellig. Er is een glijbaan en een airtrampoline. En er zijn drie baden, een ondiep babybad en voor de oudere kinderen een ondiep bad en een diep bad, in het diepe bad mag je alleen met een A-diploma. Er is ook een klein speelhuisje, een basketbalnet en een tafeltennistafel.
Als het zwembad weer open gaat dan mag je op de dag dat het geopend wordt stuivertjes opduiken. Dat houdt in dat je muntjes van 5 eurocent in het zwembad mag opduiken. Dit jaar was er iets nieuws, er waren ook gouden muntjes en bij de opening was een buikschuifbaan. Als je zo’n gouden muntje opdook, kon je een prijs ophalen bij de kassa. Ik heb eraan meegedaan en heb 35 eurocent opgedoken. Maar ik heb ook een gouden muntje opgedoken. De prijs die ik kon ophalen bij de kassa zat mooi ingepakt. Het was een Marskramer bon van 7 euro 50. Ik was er heel blij mee.

Reageren via facebook