16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:28
Medemblik Actueel.

© fb.com/VA.Photography.pascal - Pascal van As

Ook Medemblik stond stil bij de oorlogslachtoffers.

MEDEMBLIK – Medemblik stond donderdagavond om 8 uur 2 minuten stil om de oorlogsslachtoffers te herdenken die zijn gevallen tijdens de Tweede Wereldoorlog maar ook de slachtoffers van de oorlogen na de Tweede Wereldoorlog

Wethouder Joset Fit verrichte de officiële handeling door samen met een lid van de Padvinders een krans te leggen bij het monument op de Nieuwstraat, waarna anderen de gelegenheid kregen om ook de eer te bewijzen en bloemen neer te leggen.

© fb.com/VA.Photography.pascal  -  Pascal van As© fb.com/VA.Photography.pascal  -  Pascal van As© fb.com/VA.Photography.pascal  -  Pascal van As© fb.com/VA.Photography.pascal  -  Pascal van As© fb.com/VA.Photography.pascal  -  Pascal van As

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?