Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK

FC Medemblik JO13/14 verder in West-Friesland Cup

MEDEMBLIK – Na drie poulewedstrijden heeft het gelegenheidsteam JO13/14 (van de veldspelers moeten altijd minstens 5 spelers geboren zijn in 2004 of later) onder leiding van Jaap Jan Postma de kwartfinales van dit leuke toernooi gehaald. (voorheen heette dit toernooi de Toekomst Cup).

Een verslag van Ed Verwoest

De eerste wedstrijd was even wennen voor de jongens en er wordt uiteindelijk net aan gewonnen van Dindua met 3-1. Omdat de tweede wedstrijd verloren ging tegen Kwiek, ook met 3-1, en Berkhout zijn eerste twee wedstrijden ruim had verloren, moesten de jongens (en uiteraard aanvoerster Zoyla Barendse) met minstens 10-0 winnen van Berkhout om niet afhankelijk te zijn van de uitslag van Dindua-Kwiek. Dit bleek een niet al te moeilijke opgave. Na zeven minuten stond de teller al op 4. Uiteindelijk werd het 0-13 en de kwartfinale was dus zeker.

Op 2 mei a.s. om 19.00 uur gaat het nu verder met een thuiswedstrijd tegen VVW JO13/14. Komt allen om de jongens aan te moedigen en te genieten van een leuke pot voetbal.

Reageren via facebook