Feyenoord-quiz in Midwouder voetbalkantine

MIDWOUD – Bijna twintig jaar hebben ze er op moeten wachten, maar nu lijkt het dan toch echt te gebeuren. Feyenoord staat op de rand van de eerste landstitel van deze eeuw en de supporters hebben eindelijk weer eens iets te vieren. Een mooie gelegenheid voor een Feyenoord-quiz!

In de voetbalkantine van vv MOC uit Midwoud kunnen voetbalsupporters op vrijdag 12 mei hun kennis testen over de Rotterdamse club. Met unieke beelden, leuke foto’s en aandacht voor alle successen van de afgelopen vijftien jaar. Ook voor niet-Feyenoorders is de quiz zeker de moeite waard.

Er wordt gespeeld in tweetallen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via penningmeester@vvmoc.nl. Vol = vol! De avond begint om 19.30 uur in de kantine aan De Tripkouw.

Reageren via facebook