16.3 C
Medemblik
24 september 2020 16:07
Medemblik Actueel.

Team Touw 2 punt 0 klaar om de Alpe d’Huez te bestormen

REGIO – De actie Alpe d’HuZes nadert. Over twee maanden is het zover dat Team Touw 2 punt 0 de berg Alpe d’Huez gaat beklimmen om geld in te zamelen voor het KWF.

Het wielerteam organiseert voor die tijd nog een sportieve sponsoractie onder de naam ‘Terp d’ HuZes’. Dit evenement vindt zondag 9 april plaats en start bij het clubgebouw van de atletiekvereniging Wieringermeer aan dr Tamsmalaan nr 2 in Wieringerwerf.

MTB liefhebbers kunnen om 9.00 starten aan een afwisselende tocht die uiteraard over de terp begint en langs paden, landerijen en wegen van de Wieringermeer en Wieringen gaat. Voor wandelliefhebbers is er om 11.00 een originele wandel-puzzeltocht (8.5 km) waarbij de wandelaars als eersten het officiële boerenlandpad van Wieringerwerf mogen belopen.

Wandelaars wordt geadviseerd een rugzakje mee te nemen, want onderweg is er nog een kleurrijke voorjaarsverrassing. Inschrijven kan via 06-38909293 of via Teamtouw@hotmail.com (voorinschrijving MTB € 7,50.

Inschrijven aan de start €10,-. Wandelaars kunnen zich liefst ook vooraf aanmelden. Inschrijven aan de start is uiteraard ook mogelijk. Voor beide opties geldt een inschrijfgeld van € 7,50.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?