Medemblik Actueel.

Natuurspeeltuin Wognum op Tweede Paasdag officieel open.

WOGNUM – Na het presenteren van het ontwerp is de Natuurspeeltuin het Kreekbos in Wognum een jaar later klaar voor haar feestelijke opening. Voor het prachtige ontwerp was onvoldoende budget. De Gemeente Medemblik investeerde een aanzienlijk bedrag, maar hiermee werd alleen de basis van de natuurspeeltuin gerealiseerd.

De initiatiefgroep, enthousiast en actief na een motie vanuit de gemeenteraad eind 2013, kreeg via crowdfunding het benodigde bedrag van maar liefst ruim 40.000 euro bij elkaar. Een geweldig resultaat, waaraan veel mensen een steentje bijdroegen. Reden voor een feestje dus!

De opening van de natuurspeeltuin vindt tweede paasdag plaats om 13.00 uur. De paashaas is deze middag in de natuurspeeltuin te vinden en verstopt veel eieren in de omgeving. Na de officiële opening zoeken de kinderen tot 14.00 uur naar de paaseieren. Zij maken dan ook kans op lekkere prijzen. Alle omwonenden, sponsors, ouders en iedereen die graag een kijkje wil nemen, zijn deze dag van harte welkom. De koffie en thee staan klaar.

Reageren via facebook