Waarom advertenties op Medemblik Actueel

MEDEMBLIK – Regelmatig krijgen wij de vraag waarom wij zoveel advertenties draaien op de website en of deze niet weg kunnen.  Het antwoord is vrij simpel… nee dat kan niet.. Wij leggen uit waarom niet.

Een website als Medemblik Actueel maar ook onze overige websites zijn volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten. Met deze inkomsten betalen wij de serverkosten, de freelancers die voor ons werken, de computers waar wij mee werken en ook regelmatig onderhoud nodig hebben en het onderhoud aan de websites. Daarnaast is Medemblik geen publieke instelling en krijgen wij ook geen subsidies.

Zonder advertenties is het vrij simpel, ook geen Medemblik Actueel of een andere nieuwswebsite en blijft u verstoken van het dagelijkse lokale en regionale nieuws.  Veel mensen installeren dan ook een z.g.n. adblocker, een stukje software die het tonen van advertenties tegen gaat, maar er voor zorgt dat wij inkomsten mislopen en dus niet de diensten kunnen leveren die wij graag willen leveren.

Medemblik Actueel is een zeer druk bezochte website, maandelijks komen rond de 200.000 bezoekers naar de website, die rond de 8 miljoen pagina’s bezoeken en zorgen voor 13 tot 14 miljoen hits.. Om deze bezoekers er van te garanderen dat de website altijd bereikbaar is en ook snel te lezen is, kost dit veel geld elke maand weer. Daarom moeten wij dus wel advertenties draaien.

Meer weten? mail dan naar info@mediaforyou.nl

Reageren via facebook