Weerbericht Medemblik – zonnig maar ook bewolking, in de avond kans op regen

MEDEMBLIK – Vandaag starten wij met veel zon waardoor de temperatuur al snel gaat oplopen richting de 20 graden, maar in de middag neemt de bewolking toe en in de avond zullen de eerste regendruppels gaan vallen. De wind is matig en waait uit het zuiden, later draaiend naar het zuidwesten.

Het weekendweer

Zaterdag is het met 15 graden een stukje frisser dan de afgelopen 2 dagen, ook zijn er over de hele dag buienkansen. De wind is matig en waait uit het zuidwesten. Zondag is het vrijwel droog maar is er wel veel bewolking waardoor wij de zon maar af en toe te zien krijgen. De middagtemperatuur ligt rond de 15 graden bij een matige wind uit het westen.

Het weer voor de aankomende week

Middagtemperaturen van rond de 15 graden, op woensdag maximaal 12 graden, de wind waait uit het westen, later draaiend naar het noordwesten. Het is zo goed als droog maar door de vele bewolking zal de zon niet altijd te zien zijn.

Reageren via facebook