26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:03
Medemblik Actueel.

Het zwembad in Midwoud/Oostwoud opent weer de deuren.

MIDWOUD – Op zondag 23 april barst het zwemseizoen alweer in alle hevigheid los! Vanaf 12.00 uur wordt er o.a. naar stuivers gedoken, kan er ‘buik worden geschoven’ en zal het traditionele springkussen er ook weer staan.

  • Paasbrodenactie

Op dinsdag 11 april a.s. (de dinsdag voor Pasen) kunt u de vrijwilligers/sters van Het Zwembad aan de deur verwachten tussen 18.00 en 20.00 uur ’s avonds. Met uiteraard in de verkoop de overheerlijke Paasbroden en dit jaar ook weer: tulbanden. Houdt uw contante geld vast apart. Wij danken u alvast voor de steun aan onze stichting!!

  • Schoonmaakdag

Zaterdag 01 april a.s. is het zover: de jaarlijkse schoonmaakdag op ‘Het Zwembad’ ; alle vrijwilligers die hun handjes uit de mouwen willen steken zijn van harte welkom vanaf 8.00 uur staat de koffie klaar!

P.S. Op ‘Het Zwembad’ is het komend seizoen nog niet mogelijk om per pin te betalen! En op donderdag 27 april (Koningsdag) zal het bad gesloten blijven!!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?