Maaike Steltenpool is de nieuwe coördinator Toeristisch Marketing Medemblik

MEDEMBLIK – Maaike Steltenpool vervangt Silvia Hania als toeristisch coördinator voor de Toeristische Marketing in Medemblik. Haar opdracht is; samen met de ondernemers van Medemblik meer bezoekers naar Medemblik trekken en hen vaker terug laten komen.

Hiervoor heeft de toeristisch coördinator samen met het Toeristisch Platform Medemblik een uitvoeringsprogramma Toeristische Marketing voor 2017 opgesteld. Dit uitvoeringsprogramma is op dinsdag 14 maart vastgesteld door het college van de gemeente Medemblik.

Maaike is zelfstandig ondernemer uit de gemeente Medemblik in de toeristische sector. Als inwoner van de gemeente kent zij de stad Medemblik en de kernen goed en is ze een bekend gezicht bij een groot deel van de ondernemers. Samen met het Toeristisch Platform geeft ze uitvoering aan de marketing en zorgt voor een goede samenwerking met de regionale marketingorganisatie Holland boven Amsterdam.