Medemblik Actueel.

Sport

Westfriesland SEW speelt streekderby tegen Maedilon VZV

WOGNUM – Zaterdag 25 maart speelt Westfriesland SEW de streekderby tegen Maedilon VZV uit ’t Veld. Inzet is de vierde plek in de kampioenspoule, die aan het eind van de competitie recht geeft op een Europees ticket. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in de Westfrieslandhal in Wognum. Vanwege de te verwachten grote drukte worden supporters geadviseerd om tijdig aanwezig te zijn.

Voorafgaande aan de wedstrijd overhandigt Westfriesland SEW het Topsportplan “Uit de startblokken” aan wethouder Sport van de gemeente Medemblik. De leden van de Gemeenteraad zijn voor deze bijeenkomst en voor de wedstrijd uitgenodigd.

In de rust van de wedstrijd wordt afscheid genomen van teammanager Vincent Baten, die deze functie bijna negen jaar heeft vervuld.

Reageren via facebook