Leerlingen De Schelp Wervershoof werken aan ‘groot’ project.

WERVERSHOOF – Alle groepen op basisschool De Schelp in Wervershoof werken elk jaar aan een groot project. De leraren kozen dit jaar voor ‘Groei en Bloei’. In deze tijd van het jaar een passend onderwerp: een juf met de lente in haar hoofd, een liedje over de bolletjes in de grond, een juffrouw aan de grote schoonmaak, een juf en een meester die ‘verliefd’ waren, eentje met een dikke buik vol met nieuw leven, een koopman uit Amsterdam met een lied over tulpen en als hoogtepunt voor alle groepen een bak vol verschillende bolletje om in de klas te laten groeien en bloeien. Een gift van de ouders van Stijn Visser.

Na de opening van vorige week gaan de kinderen de komende weken volop werken aan het project en op 12 april is de grote afsluiting van het project met een open avond en de tentoonstelling voor alle ouders en belangstellenden.

Reageren via facebook