Voorjaarsconcert muziekvereniging O.K.K. en Moonliners.

MIDWOUD – Zaterdagavond 8 april a.s. geeft muziekvereniging O.K.K. in sporthal de Tripkouw in Midwoud een voorjaarsconcert, met als gast de Moonliners. Aanvang 20.00 uur, entree € 8.- Muziekvereniging O.K.K. is een enthousiaste vereniging onder leiding van dirigent Peter Goosensen. De afgelopen jaren heeft O.K.K. al prachtige concerten gegeven, en ook dit voorjaarsconcert zal weer iets bijzonders worden. O.K.K. repeteert elke dinsdagavond in de bovenzaal van café de Post, van 19.30-21.45 uur. U bent van harte welkom om eens te komen luisteren.

Tijdens dit voorjaarsconcert zal O.K.K. een gevarieerd repertoire voor u spelen, waaronder o.a. Ebony and Ivory  (P. McCartney), Mother Earth (Emille Stoffers), Slow Down (Douwe Bob) en nog andere nummers die allemaal een feest van herkenning zullen zijn.

Als gast treden de Moonliners op. De Moonliners is sprankelende groep van twaalf zangers en zangeressen. Onder de muzikale leiding van Miranda Dekker brengen zij een breed scala aan overwegend a capella muziek. Mede door de levendige presentatie waarbij muzikaliteit samengaat met showelementen en een snufje humor, oogsten de Moonliners veel waardering bij hun optredens.

Als afsluiter van het concert zal gezamenlijk het muziekstuk Bohemian Rhapsody van Queen worden gespeeld en gezongen. Wij zien u graag terug bij dit bijzondere, leuke voorjaarsconcert van muziekvereniging O.K.K. met als gast de Moonliners.

  • Datum:    zaterdagavond 8 april 2017
  • Locatie:   sporthal de Tripkouw, Midwoud
  • Tijd:         20.00 uur
  • Entree:     €8.- , kinderen vrij entree.

 

Reageren via facebook