Cursus “zicht op raadswerk” goed bezocht.

MEDEMBLIK – In Wognum op het gemeentehuis  gaf de SPS:  Sociale Progressieve Samenwerking  Westfriesland, een cursus voor inwoners die raadlid willen worden. Het is een initiatief van Progressief West Friesland .

De progressieve partijen in Westfriesland hebben regionaal goed overleg en  hebben deze gezamenlijke cursus aangeboden. Het was goed  bezet. Levendige nabespreking over de verkiezingen, uitleg hoe het reilt en zeilt in Westfriesland en een mooie uitwisseling wat men wilde veranderen in de gemeenten.

Volgende week woensdag om 20 uur in het gemeentehuis Wognum is er weer een avond voor inwoners uit Westfriesland  die meer willen weten van het raadswerk en die zich sociaal willen inzetten voor de inwoners. 

Opgave bij Maria Weeber: 0229 572258 of weeber@euronet.nl

Reageren via facebook