Lentefair Jozefschool Medemblik goed voor bijna 3000 euro

MEDEMBLIK – Op de Jozefschool in Medemblik is de lente goed begonnen, want op 15 maart hielden de leerlingen een grootse lentefair. Het doel geld in te zamelen voor een natuurlijke- en leerrijke speelomgeving buiten op de pleinen is gelukt.

Het weer werkte goed mee. Het was een heuse lentedag, maar binnen was ook lente. De school was versierd in lentesfeer. De pleinen en school stroomden om 15.30 uur vol met kinderen, ouders, familie, buren en bekenden. Tot ruim 19.30 uur bruiste het van de activiteiten, zoals Oudhollandse spelletjes, Rad van Avontuur, loterij, bezoekje aan de Lente-feeën, ritje met de brandweerwagen, poppenkast, schminken, nagelstudio of rommelmarkt. Iedereen die wilde, kon lekker eten in de Jozefschool-brasserie of kon onder het genot van drinken en wat lekkers meedoen aan het Rad van Avontuur.

De kinderen zijn heel blij met het prachtige bedrag van bijna 3.000 euro. Binnenkort worden plannen gemaakt voor het schoolplein. De organisatie en de kinderen bedanken alle ouders die de fair bezochten, die bakten, kookten, hielpen of prijzen gaven. Maar vooral de oudervereniging, de brandweer voor de medewerking en de middenstand van Medemblik voor het beschikbaar stellen van leuke prijzen.

Reageren via facebook