Medemblik Actueel.

175 jaar ‘Prins Hendrik’ uniek gala voor uniek jubileum

Een geheel verzorgde avond met bijzondere entertainment en een benefietveiling

MEDEMBLIK – Harddraverijvereniging Prins Hendrik bestaat in 2017 maar liefst 175 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert ‘Prins Hendrik’ een Benefietgala op zaterdag 10 juni 2017 in de Bonifaciuskerk. De opbrengst van het gala komt ten goede aan het vieren van het 175-jarig jubileum op zaterdag 9 en maandag 18 september 2017. Steun Harddraverijvereniging Prins Hendrik en kom naar het Benefietgala. Zoals u hieronder kunt lezen zal het een unieke avond worden:

Muziek en cabaret

De gala-avond zit boordevol bijzonder entertainment. Pianovirtuoos en stadsgenoot Ramon van Engelenhoven zal het gala opluisteren met geweldige klanken uit zijn vleugel. Zijn talent is ongekend en internationaal erkend. ‘Prins Hendrik’ is er trots op dat hij komt spelen op het gala.  Speciaal voor het 175-jarig jubileum geven de mannen van het Z.G.A.N. Cabaret een eenmalige Draverijvoorstelling. Er is maar één kans om deze unieke voorstelling te kunnen zien. Mis de geweldige grappen van deze drie echte Medemblikkers dus niet. Er is ook live muziek van de beste artiest van Medemblik en omstreken. Marsha komt met volle bandbezetting naar het gala.  Ook zijn er gastoptredens van dé Nederlandse zanger van nu Pascal Redeker en ex-leden van gerenommeerde Medemblikker bands van weleer: The Touch en Leck!

Benefietveiling

Tijdens de avond gaan diverse bijzondere stukken onder de hamer. Veilingmeester Peter Botman veilt de stukken onder toeziend oog van een notaris. Met de opbrengst van de veiling organiseert Harddraverijvereniging Prins Hendrik op zaterdag 9 september een jubileummiddag inclusief een speciaal kinderdorp in het centrum van Medemblik. Alle activiteiten op de jubileumdag zullen gratis toegangkelijk zijn. Ook pakt ‘Prins Hendrik’ extra uit op de derde maandag van september.  Zee organiseren onder andere het Nederlands Kampioenschap Kortebaan, er doen bijzondere rijtuigen mee tijdens de ringrijderij en ze sluiten de harddraverij af met het grootste vuurwerk in 175 jaar.

Volledig verzorgde avond

‘Prins Hendrik’ zorgt ervoor dat het u de gehele avond aan niets zal ontbreken. Het gala is geheel verzorgd, de toegang is inclusief al uw drankjes en hapjes.

Kaartverkoop

Vanaf 1 april 2017 kunt u uw toegangskaarten online kopen via deze pagina: www.prinshendrik.net/gala. U betaalt via Ideal  en ontvangt direct uw toegangskaart(en). Het aantal beschikbare kaarten is beperkt.  Zorg er dus voor dat u tijdig via de site uw toegangskaart(en) besteld!

Reageren via facebook