Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Recordopbrengst voor Gemeenschapsveiling Onderdijk!

ONDERDIJK – Jaarlijks organiseert de stichting Gemeenschapsveiling Onderdijk de veiling ten behoeve van alle verenigingen en stichtingen van Onderdijk. De veilingitems bestaan uit 570 ingebrachte goederen en evenementen door inwoners en ondernemingen van Onderdijk.

De avond begon met een veiling voor kinderen en ging verder met de reguliere veiling. Onderdijk, met circa 1.700 inwoners, heeft betrokken inwoners, en dat was te merken ook! De opbrengst van de veiling was in totaal € 52.344,-!

In de catalogus een uitgebreid en divers aanbod van levensmiddelen, accessoires en dinerbonnen. Opvallend veel bijzondere uitjes dit jaar. Toppers binnen de veiling waren een geheel verzorgd Oktoberfest in Düsseldorf door de plaatselijke aannemers en  een topdiner in de voetbalkantine.  De creativiteit van de gulle gever werd beloond. Met de 200 bezoekers in de plaatselijk sporthal is dus € 52.344,- aan veilingitems geveild!

Dit geeft aan dat de inwoners het verenigingsleven zeer belangrijk vinden. Alle verenigingen hebben hierdoor extra inkomsten om samen nog leukere dingen te doen. Bij de stichting zijn 25 enthousiaste vrijwilligers betrokken die zeer trots zijn op deze uitslag, het is namelijk de hoogste opbrengst ooit. Inwoners van Onderdijk, bedankt!

Reageren via facebook