21.3 C
Medemblik
5 augustus 2020 12:56
Medemblik Actueel.

Alle stembureaus gemeente Medemblik zijn open

MEDEMBLIK – Vandaag is de dag dat de inwoners van de gemeente Medemblik kunnen kiezen voor een nieuwe Tweede Kamer en kabinet. Om precies 07.30 uur zijn de stembureaus open gegaan en deze sluiten de deuren weer om 21.00 uur waarna de stemmen handmatig zullen gaan worden geteld.

Het zal een spannende strijd gaan worden tussen de VVD en de PVV met als running up het CDA en GroenLinks.  De PvdA lijkt de grote verliezer te gaan worden en de SP zal weinig stijgen of verliezen.  De definitieve uitslag wordt niet voor middernacht verwacht en mogelijk pas ergens morgen in de loop van de dag, omdat alles met de hand moet worden geteld. 

Vergeet niet te stemmen, wie niet stemt heeft ook geen recht van spreken de aankomende vier jaar.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?