Medemblik Actueel.

De twee bomen en de bewuste damwand die gaat worden vervangen
Algemeen

Medemblik gaat damwand Lakenkopersgilde in Medemblik vervangen

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik laat aankomende week de damwand langs de Lakenkopersgilde in Medemblik vervangen. De firma De Boer & De Groot starten op maandag 4 februari om 07.00 uur met de werkzaamheden.

De werkzaamheden zullen voor de nodige overlast gaan zorgen, zo zullen 8 parkeerplaatsen niet gebruikt kunnen worden tijdens de werkzaamheden. De bewoners aan de Lakenkopersgilde hebben hier een brief over ontvangen.

Wat gaat er gebeuren:

  • Twee oude bomen zullen worden gekapt
  • De oude damwand gaat verdwijnen
  • Nieuwe damwand wordt teruggeplaatst en wel op zo’n manier dat de versmalling in de sloot gaat verdwijnen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp