De Woonschakel viert 100 jarig bestaan door in 2017 de huren niet te verhogen

MEDEMBLIK – 100 jaar geleden werd de Woonschakel opgericht door Woningbouwvereniging Volkselang – Twisk en om dit heugelijke feit te vieren heeft De Woonschakel besloten om voor dit jaar de huren niet te verhogen.

De woonschakel laat weten dat dit besluit is genomen in overleg met de huurdersbelangenvereniging Menkveste maar ook om de betaalbaarheid van het wonen en de beschikbaarheid van de huurwoningen op pijl te houden. De markt voor huurwoningen staat onder grote druk door de toenemende krapte op de huizenmarkt voor betaalbare huurwoningen.

Koploper

In de Aedes-benchmark van woningcorporaties behoorde De Woonschakel in de afgelopen twee jaar tot de koplopers in de sector voor de kwaliteit van de dienstverlening en het lage niveau van de bedrijfskosten. De Woonschakel wil in de geest van het verleden en op basis van de huidige waardering van onze huurders op eigentijdse wijze invulling geven aan goed en betaalbaar wonen in de toekomst voor huurders in West-Friesland.

Reageren via facebook