19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:20
Medemblik Actueel.

De lente is officieel gestart in Breezand met de opening van ‘De Lentetuin’

REGIO – Gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland heeft woensdagmiddag de 37ste editie van de Lentetuin in Breezand geopend. Ed van Oerle van mediapartner SchagenFM was daarbij aanwezig en maakte bovenstaande reportage.

Bond was niet voor niets uitgenodigd. Het thema van de Lentetuin is dit jaar Volendam, zijn geboorteplaats. Wethouder Theo Meskers van de gemeente Hollands Kroon had nog een boodschap voor de bollentelers in de regio. “Laat bloemen langer op het veld staan. Dat is beter voor het toerisme”, zei Meskers. 

De Lentetuin is tot en met maandag te bezoeken op het complex van voetbalvereniging ZAP aan het Ceresplein in Breezand.

Reageren via facebook