Medemblik Actueel.

Voetbal

Het leukste voetbalkamp van Nederland is deze zomervakantie bij Sporting Andijk!

ANDIJK – Na een succesvolle editie van Clubvoetbaldagen 2016 komt dit jaar ProCamp naar ons sportcomplex. Met 11 jaar ervaring en een klantwaardering van 8,9 kunnen wij met trots zeggen dat de grootste en beste organisator van voetbalkampen naar Sporting Andijk komt.

De training gaat t.o.v. van de Clubvoetbaldagen een stuk verder. Je krijgt veel individuele aandacht en aanwijzingen dankzij de zorgvuldig geselecteerde en zelfopgeleide trainers. Ook staat je een spectaculaire opening en afsluiting te wachten die je nooit zal vergeten.

Na afloop van deze 3-daagse ben je dan ook een nog betere voetballer geworden. En natuurlijk ga je tussen de middag gezellig met elkaar lunchen en genieten van het animatieprogramma onder leiding van de ProCamp trainers. En misschien sta jij straks oog-in-oog met een prof of ga je de strijd aan in de Bubble voetbal competitie.

Bijna 20.000 kinderen hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op de voetbalkampen van ProCamp. Daarbij vonden ze het ook een super voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Een ding is zeker. Je krijgt een belevenis om nog lang aan terug te denken.

Je kunt nu inschrijven voor de week van 1 t/m 3 augustus. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel op de website van ProCamp: http://procamp.nl/voetbaldagen-andijk.html

Reageren via facebook