Medemblik Actueel.

Bedrijven

Wordt Partner van LR Health & Beauty By EsThe.

MEDEMBLIK – LR Health & Beauty heeft luxe producten van hoge kwaliteit voor een lage prijs.  LR werkt met producten zoals:

  • Make-up (waarvan een Deluxe lijn die gemaakt wordt in de fabrieken van Chanel & Dior)
  • parfums (die gemaakt worden in de fabriek in Duitsland en werken o.a. samen met wereldsterren).
  • Gehele verzorgingsproducente van dag/nacht crème, tot lichaamsverzorging.
  • Aloë Vera verzorgingsproducten
  • Aloë Vera drinking gels
  • Voedingssupplementen En nog veel meer…

Het fijne aan het concept van LR is dat u geen verplichtingen aan gaat. Ze werken niet met contracten en u bent niets verplicht. U hoeft ook geen eigen voorraad te hebben. U hoeft zich alleen in te schrijven en daarna kunt u voor uw eigen doelen gaan.  Gratis trainingen en PR materiaal. U mag uw eigen tijd indelen en werken op de manier hoe U dat wil.  Met LR kunt u extra inkomen opbouwen of net als ik er mijn huidige baan van maken.

Het verdienmodel van LR is erg aantrekkelijk en voor iedereen die (extra) geld wilt verdienen. Het is teveel om in een advertentie te plaatsten maar wanneer u er meer over wil weten kunt u mij altijd een e-mail sturen. Ik kan vrijblijvend met u een afspraak maken en u alles laten zien wat LR te bieden heeft!    LR Health & Beauty steunt ook het doel:  Het vergeten kind.

Twijfel niet, u hebt tenslotte niks te verliezen en loopt geen enkel risico! Afspraken zijn vrijblijvend, geen druk, geen verplichtingen! U kunt ook langs komen in de salon om alle producten te bekijken, voelen en ruiken onder genot van een kopje koffie/thee.
Of boek een luxe vriendinnenavond/middag bij u thuis.  Bel voor meer informatie.

Esther Lageveen- Klaassen      06-27414041 t.j.f.lageveen@quicknet.nl

Reageer op dit onderwerp

X