11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:32
Medemblik Actueel.

Wonenplus is op zoek naar chauffers voor Medemblik,Wognum en Abbekerk

MEDEMBLIK – WonenPlus is op zoek naar vriendelijke chauffeurs in Abbekerk, Wognum en Medemblik, die zich willen inzetten voor mensen zonder eigen vervoer. De instelling ondersteunt ouderen, chronische zieken en mantelzorgers bij het langer zelfstandig thuis wonen. Voor deze mensen is het niet altijd eenvoudig om zelf vervoer te regelen naar bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de kapper.

Wie heeft enige tijd over, zet zich graag in voor een ander en beschikt over een eigen auto? Aarzel niet en word vrijwillig chauffeur. Enige kosten worden vergoed, maar een vrijwilliger geeft vooral mensen een steuntje, die dit hard nodig hebben.

Meer weten? Neem contact op met Baukje Visser, coördinator WonenPlus, via b.visser@dewering.nl of tel. 088-0075140.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?