14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 03:02
Medemblik Actueel.

Ook de Jozefschool Medemblik viert carnaval

MEDEMBLIK – Geen rekenen en taal afgelopen vrijdag voor de kinderen van de Jozefschool in Medemblik, want de hele school vierde carnaval. De rattenvanger van Hamelen kwam langs de klassen en alle Roodkapjes, dwergen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren, volgden hem naar de sprookjesachtig versierde aula.

Directeur Peter overhandigde daar de Jozefschoolsleutel aan Prins Carnaval Thijs de Eerste en hij zwaaide voor één dag de scepter over het feestgedruis. Na de installatie van de Raad van 11 zong een team ‘de Sprookjesboom’. Vervolgens begon de Jozef ’s got talent show. Isa en Michel presenteerde dit spektakel, samen met meester Tom.

De Jozefschool heeft veel talenten, maar de jury kon maar drie prijzen geven. De bronzen toverstaf ging naar groep 5 en de gedeelde gouden toverstaf ging naar groep 6 en 8. Alle prijswinnaars kregen de gouden Jozefschoolvogel omgehangen.

Carnavalsvereniging De Meerkoetelaars uit Wieringerwerf kwam later die dag langs, hun Raad van 11, het orkest Toeternietoe en veel dansmariekes.

Overblijfouders van het eerste uur, Mariëlle Verduin en Nicolien van der Maat werden die dag gehuldigd. Zij dragen de school een warm hart toe en bouwden een fantastisch team van overblijfkrachten op. Daarna genoot iedereen van een geweldig carnavalsfeest!

Via: Rodi Media

Reageren via facebook