Westfriesgasthuis herdenkt overleden patiënten

REGIO – Het Westfriesgasthuis houdt op zaterdag 4 maart een herdenkingsdag. Dan staan we stil bij de namen van patiënten die in het ziekenhuis kwamen te overlijden en bij de herinneringen die ze bij ons oproepen. We doen dat eenmaal per jaar omdat het ritme in het ziekenhuis zoveel eist van zijn patiënten, naasten en medewerkers.

Op 4 maart worden twee herdenkingsbijeenkomsten gehouden in het personeelsrestaurant van het Westfriesgasthuis, dat daarvoor geopend is van 10.30 tot 12.30 uur en 14.00 tot 16.00 uur. Alle mensen die het afgelopen jaar een naaste in het Westfriesgasthuis verloren hebben, zijn welkom voor dit moment van herdenken. Er is zoveel mogelijk geprobeerd

de nabestaanden via het in het ziekenhuis bekende adres te benaderen. Maar we beseffen dat dit systeem niet waterdicht zal zijn. Ook mensen die niet via een persoonlijke brief van deze dag op de hoogte zijn gebracht, kunnen zich aanmelden voor een van beide herdenkingsbijeenkomsten via e-mailadres herdenkingsbijeenkomst@westfriesgasthuis.nl

Het programma ziet er als volgt uit:

  • inloop met koffie en thee
  • herdenking in woorden, muziek, stilte en bloemen
  • afsluitend een drankje

Reageren via facebook