Benningbroek/Sijbekarspel viert Koningsdag 2016

Benningbroek – Carnavalsvereniging de Deursackers verzorgt, in samenwerking met dorpshuis De Vang en voetbalvereniging DESS, op 26 april en 27 april Koningsnacht en Koningsdag in Sijbekarspel en Benningbroek. Iedereen is dinsdag vanaf 21.00 uur van harte welkom in De Vang, Molenstraat 42. Zanger Dick Raat treedt op met Engels- en Nederlandstalige muziek.

Het programma op Koningsdag begint om 09.00 uur. Eerst het hijsen van de vlag en dan kan iedereen snuffelen op de vrijmarkt op de parkeerplaats van De Vang. Ook is het mogelijk om weer mee te doen met de fietspuzzeltocht. Onderweg lossen de deelnemers diverse leuke, grappige en interessante vragen op. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan tot 11.00 uur.

De badeendenrace vindt om 13.00 uur plaats aan het Wilgerak. Op Koningsdag zijn er nog badeenden te koop voor fantastische prijzen. Met de opbrengst van deze race wordt de volgende Koningsdag bekostigd. De koningsspelen beginnen om 13.30 uur bij SV DESS, Sportlaan 11. Op het terrein staat onder meer een grote opblaasstormbaan van 19 meter lang en wel 4 meter hoog.

De prijsuitreiking vindt na het dagprogramma plaats in dorpshuis De Vang.