Medemblik Actueel.

EK/WK punten in Hamburg voor Budoschool Takken/Shi-Sen-Do

Eady Roelanschap & Job Weel, Fenno Uijldert & Floyd Knijn

OPPERDOES – Dit weekend vond het Internationale Kodokan Open Jiu Jitsu toernooi plaats in Norderstedt (Hamburg). Dit zware toernooi trekt uitsluitend internationale topsporters en de school uit de gemeente Medemblik had 2 van zijn top duo’s ingeschreven. In het loodzware toernooi werden goede resultaten geboekt en werden ook weer EK/WK-punten binnen gehaald.

Het duo Floyd Knijn/Fenno Uijldert viel net buiten de prijzen maar lieten wel zien dat de aansluiting met het internationale niveau wel degelijk aanwezig is. Zij eindigde als vierde in de loodzware herenpoule.

Eady Roelandschap & Job Weel gingen met de zilveren plak naar huis en dat was een geweldig resultaat om zij in staat bleken om Europese top duo’s te verslaan. Bij de bondscoach van de Judo Bond Nederland komt dit duo dan ook steeds meer in beeld voor concrete selectie op het allerhoogste niveau.

Na het NK begin maart volgt het WK in Athene en de selectie zal binnenkort door de Judo Bond Nederland bekend worden gemaakt.

Reageren via facebook