Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – kans op regen latere overgaand in (natte) sneeuw

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met wisselvallig weer met kans op regen dat later op de dag over gaat in (natte) sneeuw. De wind is matig tot vrij krachtig en waait uit het oosten. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden. In de nacht naar woensdag koelt het af tot onder het vriespunt.

Het weer voor woensdag

Woensdag overdag een temperatuur van rond het vriespunt bij een matige wind uit het oosten waardoor het een stuk kouder zal aanvoelen. Het blijft wel droog maar er is niet veel ruimte voor de zon. In de nacht naar donderdag vriest het een graad of 4.

Het weer na woensdag

Koude nachten met lichte tot matige vorst, overdag temperaturen van rond de 3 á 4 graden bij een meest matige wind uit het noordoosten. Door deze noordoostelijke wind voelt het wel een stuk kouder aan. Op termijn lijkt de winter toch niet krachtig genoeg te zijn en zal ons land niet bereiken.

Reageer op dit onderwerp