Weerbericht Medemblik – laatste winterse dag

MEDEMBLIK – Het is gedaan met de ijspret in onze regio. Vandaag nog temperaturen van net boven het vriespunt bij een matige wind uit het zuidoosten en in de nacht naar vrijdag nog wat lichte nachtvorst maar daarna is het toch echt gedaan met de pret.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag begint nog koud maar al snel stijgt de temperatuur naar ruim boven het vriespunt en komt uit op 7 misschien wel 8 graden in de middag. De zon is volop aanwezig maar ook zullen er nog wel enkele wolken zijn. De wind is matig en waait uit het zuidoosten.

Het weer na vrijdag

Na vrijdag zowel overdag als in de nachten geen nachtvorst meer, overdag temperaturen rond de 7 á 8 graden en in de nachten rond de 3 graden. Vanaf zondag neemt de wisselvalligheid toe en gaat het zo nu en dan regenen. De wind is matig 3 á 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

Reageren via facebook