Weerbericht Medemblik – wolkenvelden met soms ook wat zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar zo nu en dan zal er toch ook een glimp van de zon te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind uit varierende richtingen. In de nacht naar woensdag vriest het  matig maar vlak aan de grond kan het even stevig vriezen.

Het weer voor woensdag

Vanaf woensdag krijgen wij te maken met veel meer zon, en zal het ook tijdelijk weer wat kouder worden overdag met een temperatuur van net boven het vriespunt. De wind blijft zwak en waait uit verschillende richtingen. In de nacht naar donderdag gaat het 5 graden vriezen.

Het weer na woensdag

Na woensdag gaan wij ons opmaken voor een weersverandering. Overdag gaat de temperatuur richting de 7 á 9 graden en na het weekend zal ook de nachtvorst verdwijnen. De wind draait tijdelijk naar het zuidoosten en trekt aan tot matig 3 á 4Bft.

Reageren via facebook