Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – overwegend bewolkt gedurende de dag en de nacht veel wind.

MEDEMBLIK – Na de plensbuien van donderdag en de harde wind die in de middag over onze regio trok is het vandaag allemaal weer wat vriendelijker wat het weer betreft. Er kunnen nog enkele klein buitjes vallen maar veel zal het niet zijn, de zon zal ook zo nu en dan weer te zien zijn en met 9 graden overdag is het nog steeds boven normaal warm. De wind is vrij krachtig van kracht en waait uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 6 graden.

Het weekend verloopt wisselvallig en op zaterdag met vrij veel wind. Overdag loopt de temperatuur op naar rond de 10 graden en in de nachten rond de 6 graden. Op zaterdag is de kans op regen wat groter dan op zondag maar de zon zal toch ook zo nu en dan te zien zijn.

Volgende week blijft het wisselvallig en ook waait het opnieuw soms flink. Met maxima van 8-10 graden en minima van circa 3 graden liggen de temperaturen rond de gemiddelde waarden voor half maart.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook