15.3 C
Medemblik
26 september 2020 17:35
Medemblik Actueel.

Portugees restaurant Costas weer bijna klaar voor de toekomst

MEDEMBLIK – Bij Portugees Restaurant Costas aan de Oosterhaven in Medemblik is het al een paar weken een komen en gaan van bouwvakkers vanwege een zeer ingrijpende verbouwing. De verbouwing/renovatie wordt in 2 fases uitgevoerd en fase 1 is inmiddels afgerond.

Margo Kalverboer van Costas zegt tegen Medemblik Actueel, ,,Er is heel veel gedaan op de begane grond, zo zijn er nieuwe wanden ingekomen, nieuwe thermopane ramen, de hal is compleet vernieuwd, maar ook is de de hele boel geïsoleerd en is de voorgevel aan de binnenkant aangepakt. Daar bleken namelijk achter de verwarming gaten te zitten, de stenen die daar normaal moesten zitten waren weggevreten door het zout in de loop van de tijd“.

Op dit moment is men nog hard aan het werk met fase 2, de bovenverdieping. Die wordt niet zo ingrijpend verbouwd als de benedenverdieping vertelt Margo Kalverboer. ,,De bovenverdieping wordt geschilderd in de kleur blauw op de wanden en samen met de donkere balken en het lichte plafond is na afronding van fase 2 eind volgende week alles weer bij de tijd en kunnen wij weer naar de toekomst kijken,” zegt Margo Kalverboer tot slot.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?