Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking die de zon niet toelaat zich te laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke wind uit variërende richtingen. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar net onder het vriespunt.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag ook veel bewolking maar wel droog, de middagtemperatuur loopt op naar 4 graden en in de nacht naar zaterdag daalt de temperatuur tot net boven op op het vriespunt. De wind is zwak en waait uit het noordoosten.

Na vrijdag stijgt de temperatuur verder en raken wij ook de nachtvorst kwijt. Overdag temperaturen van rond de 5 á 6 graden, en in de nachten zo rond het vriespunt of net daar boven. De wind blijft zwak tot matig en draait van noordoost naar het westen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?